1

Closed

Error 404 in site settings page

description

After deploying the 1.0 solution, I can define style in the central administration.
After activating the site collection feature, I can see the link under Look and Feel. But opening the Site Style link gives me an error 404, because file /_layouts/CP.SharePoint.SiteStyles/styleweb.aspx is not found.
 
Btw, it is an English server with a German language pack, the site was created with German language.
Closed Oct 10, 2010 at 5:08 AM by cpeters
I've updated the code base and release status to Release 1.1 which resolves this issue. There was a packaging problem. I also did some multilingual testing as promised and updated the release notes.

comments

cpeters wrote Oct 7, 2010 at 5:21 AM

Hey Erik, could you confirm that the file exists in the 14 root under .../14/TEMPLATE/LAYOUTS/CP.SharePoint.SiteStyles/styleweb.aspx? I'll add in a language pack in my test environment and test it out. I honestly haven't tested the solution with any multilingual settings.

wrote Oct 7, 2010 at 5:22 AM

wrote Oct 10, 2010 at 4:54 AM

cpeters wrote Oct 10, 2010 at 5:08 AM

Erik, thanks for installing my project. You found the first bug... I've updated the code base and release status to Release 1.1 which resolves this issue. There was a packaging problem. I also did some multilingual testing as promised and updated the release notes. Please let me know if you have any further isues!

wrote Oct 10, 2010 at 5:08 AM

wrote Feb 14, 2013 at 1:24 AM

wrote May 16, 2013 at 6:00 AM